Rolluiken

Rolluiken, wie kent ze niet? Rolluiken zijn luiken die strak langs uw ramen worden gemonteerd. aluminium rolluiken bieden het voordeel dat ze beter isoleren. Ook de bediening van de rolluiken heeft u zelf in de hand. Zo kunt u de prijzen laag houden door de rolluiken handmatig open en dicht te doen. Wilt u meer comfort? Kies dan voor elektrische rolluiken. U doet de rolluiken dan open en dicht met behulp van een wandschakelaar of afstandsbediening.
Kosezonwering vervaardigt haar rolluiken alleen uit het sterkste aluminium. Door jarenlange ervaring en voortdurend testen kan kosezonwering kwaliteit leveren, die de hoogste toets der kritiek kan weerstaan. Al haar producten zijn inbraakpreventief. Inbrekers zullen zich wel twee maal bedenken als Uw huis is uitgerust met kosezonwering rolluiken.
Via Kose Zonwering & Rolluiken koopt u kwalitatief zeer goede en volledig op maat gemaakte rolluiken tegen zeer scherpe prijzen.
Je sluit niet alleen de ramen af voor de laaghangende zon, je isoleert ook je woning en voorkomt inkijk met elektrische rolluiken!
Kose Zonwering & Rolluiken koopt zelf materialen als bakken, geleiders, pantsers, motoren en elektronica in. In onze eigen fabriek assembleren wij deze onderdelen tot een rolluik. Omdat wij de rolluiken zelf produceren, kunnen wij de kwaliteit garanderen en u tevens een scherpe prijs aanbieden. De bijhorende montage word ook geleverd door ons .
Rolluiken zijn ongekend populair in Nederland. Deze populariteit hebben rolluiken te danken aan hun praktische en veelzijdige karakter. Zo bieden rolluiken de onderstaande

-Zonwering
-Isolatie
-Beveiliging
-Verduistering